Starterspakket

Hét unieke product van Strazo, het Starterspakket. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor startende ondernemingen. Mocht u een andere combinatie willen is dit uiteraard altijd mogelijk, kies dan het Zelf Samenstellen pakket.

[rpt name=”starterspakket”]

[ninja_forms_modal_form id=17 text_link=”Bel mij terug”]

Één aanspreekpunt

Als beginnende ondernemer komt er bij het starten van een bedrijf veel op u af. U heeft met veel verschillende partijen te maken om uw bedrijf van de grond te krijgen. Wij begrijpen dit en hebben hiervoor het starterspakket ontworpen. Hierdoor heeft u alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te starten op één plek. Bij ons heeft u nog maar één aanspreekpunt, wij regelen de communicatie naar de andere partijen. Hierdoor kunt u doen wat u echt leuk vindt, ondernemen.

Zelf starterspakket samenstellen

Er zijn 3 standaard pakketten waar u uit kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook zelf een  starterspakket samenstellen, helemaal naar uw behoeftes. Op de pagina Zelf Samenstellen kunt u uw pakket zelf samenstellen. Zit er toch een product niet bij? Neem dan contact met ons op. Door onze verschillende partners kunnen  we u overal mee helpen, van een internet lijn tot uw drukwerk en van uw mobiele telefoon tot  uw administratie.

Starterspakket