Hosted VoIP

Met Hosted VoIP heeft u een complete telefonie oplossing die schaalbaar is en eenvoudig met uw onderneming kan mee groeien of krimpen. Met deze telefonie oplossing hoeft u geen investeringen vooraf te maken. Met Hosted VoIP heeft u een toekomstvaste telefonie oplossing in de cloud, daardoor is deze eenvoudig te beheren en bent u overal bereikbaar. Deze telefonie oplossing heeft u voor een vast bedrag per maand, alle denkbare telefonie oplossingen zijn mogelijk maar u betaalt alleen wat u gebruikt.


Bereikbaar zijn op één zakelijke nummer, zelfs als u thuis of onderweg bent. Zelfs uw mobiele nummer kan gekoppeld worden aan uw Hosted VoIP centrale zodat u nooit meer meerdere nummers op uw visitekaartje hoeft te drukken. Als u een keer niet op kantoor bent, kunt u op eenvoudige wijze uw binnenkomende gesprekken doorschakelen naar bijvoorbeeld uw mobiel of huistelefoon. Hierdoor bent u voor uw collega’s en klanten nog steeds bereikbaar op uw vast nummer. Ook is het mogelijk om vanaf een andere telefoon te bellen met uw zakelijke telefoonnummer. De kosten van op deze manier bellen zijn voor de zaak en degene die u belt ziet uw zakelijke nummer.

U betaalt een vast bedrag per medewerker, per maand, hierdoor weet u wat u betaalt en heeft u geen verassingen achteraf. Het vaste bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die de medewerker gebruikt. De functionaliteiten kunnen verschillen van standaard belfuncties tot een professionele call center of receptioniste functionaliteiten. Deze functionaliteiten kunnen verschillen per medewerker.

Voordelen van Hosted VoIP

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf.
  • Een telefooncentrale in de cloud, geen lokale telefooncentrale meer nodig.
  • Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is.
  • Op elke locatie beschikbaar.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Direct inzicht in gesprekskosten.
  • Nummerbehoud mogelijk.