Dataverbindingen

ADSL, ISDN, VDSL, SDSL, Fiber, WOK, kabel, tegenwoordig bestaat er een breed scala aan dataverbindingen. Vaak is het een hele puzzel om uit te zoeken wat u op dit moment heeft en wat u nodig heeft. Wij kunnen uw huidige verbindingen inventariseren en u voorleggen wat de mogelijke opties zijn om hierop te besparen.


De traditionele dataverbindingen zijn nog altijd populair. Waarom iets veranderen als het werkt? Vaak bestaan de verbindingen al (enige) jaren en heeft het altijd gewerkt. Het probleem is vaak dat de dataverbindingen die er al jaren liggen achterhaald en te duur zijn.

Gratis vrijblijvende inventarisatie dataverbindingen

Wij helpen u hier graag bij en daarom doen wij een gratis vrijblijvende inventarisatie van uw huidige lijnen. Hierbij leggen wij u ook voor welke dataverbindingen er tegenwoordig mogelijk zijn en wat u kunt besparen.

Een voorbeeld wat wij vaak tegenkomen is dat er aparte verbindingen zijn voor internet, telefonie, pinnen en alarm. Met de techniek van tegenwoordig kan dit allemaal over één dataverbinding. Hierdoor bespaart u al snel € 100,- per maand!