Werkstation Lease en Support

Een onderneming zonder computer is bijna ondenkbaar, maar daar is altijd weer de investering van een computer. En als u problemen heeft met uw computer? Gaat u deze zelf oplossen of heeft u daar wat hulp bij nodig? Wij begrijpen deze obstakels en hebben hiervoor het ideale product. Met ons product Werkstation Lease en Support kunt u, voor een vast bedrag per maand, uw ICT infrastructuur leasen en hier support op krijgen. Uiteraard zijn deze producten ook afzonderlijk te verkrijgen.


Voor uw automatisering heeft u niet alleen kosten uit de investeringen in hard- en software. De kosten van onderhoud aan uw ICT infrastructuur overstijgen vaak de gehele investering. Hierdoor is een budget maken voor uw ICT vaak een uitdaging en komt deze niet overeen met de realiteit.

Hierdoor is en blijft uw ICT een vervelende kostenpost, het kost een hoop geld en doet nooit wat u wilt. Wij begrijpen dit en hebben hiervoor het ideale product. Met het product Werkstation Lease en Support hoeft u geen investering te doen voor uw ICT infrastructuur, u betaalt dit per maand. Heeft u problemen met uw computer? Bel dan onze helpdesk, wij staan u graag te woord en helpen u verder.

Voordelen Werkstation Lease en Support

  • Geen investering vooraf, u betaalt een maandelijks bedrag
  • Problemen? Bel onze helpdesk en wij helpen u verder
  • Elke 36 maanden nieuwe apparatuur
  • Gratis anti-virus

 

[ninja_forms_modal_form id=17 text_link=”Bel mij terug”]