Huisstijl en drukwerk

Startende bedrijven en zelfstandigen kiezen er steeds vaker voor om hun huisstijl en drukwerk zelf te ontwerpen. Dit is te begrijpen want het inhuren van een grafisch bedrijf is een prijzige aangelegenheid. Bovendien hebben starters vaak niet meer nodig dan een visitekaartje en briefpapier. Toch kan het ontwerpen van uw eigen drukwerk een stuk ingewikkelder zijn dan verwacht. Hierbij helpen wij u graag. Wij regelen alles voor u, van uw logo en huisstijl ontwikkeling tot het drukwerk van uw visitekaartjes.


U wilt zo snel mogelijk starten, dit begrijpen wij en verdoen daarom uw en onze tijd niet. Als u door ons uw huisstijl en drukwerk wilt laten ontwerpen vragen wij u om een formulier in te vullen. Nadat u dit formulier heeft ingevuld zetten wij direct onze partner aan het werk. Zij komen met 3 a 4 ontwerpen van het logo waar u zoveel feedback als u wilt op mag geven. Soms zit er een ontwerp bij dat u direct aanspreekt, zo niet dat ontwerpt onze partner net zo lang door tot dat u 100% tevreden bent.

Heeft u dan een keuze kunnen maken, gaat onze partner door met het ontwerp van het briefpapier, visitekaartje en enveloppe. Hier kunt u ook feedback opgeven.

Bent u 100% tevreden met alle ontwerpen, sturen wij het naar de drukker en zorgen dat uw drukwerk bij u wordt bezorgt. De volledige communicatie loopt via ons, zodat u maar één aanspreekpunt heeft en niet met verschillende partijen hoeft te communiceren.

Voordelen Huisstijl en Drukwerk

  • Huisstijl ontwerp en drukwerk op één plek
  • Aanpassingen altijd mogelijk
  • Géén investering, drukwerk en huisstijl ontwerp betaalt u per maand
  • Spoed drukwerk mogelijk.

 

[ninja_forms_modal_form id=17 text_link=”Bel mij terug”]